ilhnGrbz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacin oncelikle eglence icinse farkli seyler denemeyi sevdigin icindir sklman. Para kzanmak icinse eger para kazanmadiginda sklir birakirsin. Bence her ikisine odaklan. Hem eglenmeye hem para kazanmaya calis. Fikirlerini disariya yansit. Kendine ortaklar bul. Herzaman farkli kisilerin fikirler teşviki yukseltir. Oppoforum u goruyorum imzanda. Xenforeyu kurmussun. Harika forum sistemi. Gercekten onem vermsen harika yerlere gelebilir. Al lisansini ver reklamlarini. Yap kampanyalar cekilisler. Unutmaki masraf olmasan getiri olmaz
Yorumunuz için teşekkürler, forumu Ortağım Missery ile birlikte yürüyoruz iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyoruz. Şuan her şey yolunda.
Şuan ki düşündüğüm proje de getiri sağlayacak bir proje o yüzden kafamda yukarı da ki soru işaretleri kaldı

HellorDTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçen yeterli oluyorsa fobi olarak acabilirsin aynı bende senin gibiyim canım sıkılınca başka site aciyorum yeterki aklıma gelsin .d bi proje düşündüm tek yapamam ama eğer sende yardım etmek istersen açalım beraber.
Hocam şuan elimde imzam da bulunan proje var şuan ki düşündüğüm projeyi de hayata geçirirsem hiç fırsatım kalmaz ama whatsappdan projelerimiz hakkında fikir alışverişi yapabiliriz

Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgilendiğiniz ve inandığınız sürece bir yerlere gelebilirsiniz elbette.
Sıkıldığınız noktayı bulur ve üzerine gider, alternatif üretebilirseniz devamının geleceğini düşünüyorum.
Sıkıntı orda işte hocam

Nurullahtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keyif aldığın işi yaparsan sıkılmazsın diye düşünüyorum.Backlink işleri daha sonra düşünülecek konular
Teşekkürler