Merhaba
@FastPHP; ,
Kullanıcı engelleme ile ilgili yeni bir gelişme var mı?
Teşekkürler.
Merhaba
@Carillos;,
Php 7.3 sürümüne geçiş sonrasına bırakmıştım. Şahsi iş yoğunluğum, vbulletin 3.8 kod & veritabanı yapısının end of life olması ve öncelikli işlerden geçiş sürecini hala tamamlayamadım.
Ek olarak engelleme konusunda her üyenin isteği birbirinde farklı. Talepler kafamda netleşmedi. Moderasyon ekibiyle de görüştüm onlarda işin içinden çıkamadılar. Forum sistemi açık bir platform olduğu için yazılımsal olarak bazı kilit noktalar var. En basit şekilde bir örnek vermem gerekirse; engellediğiniz üye sizi etiketlerse veya siz engellediğiniz üyeyi etiketlerseniz ne olacak? Bu gibi detaylar kafamda hala net olarak çözülmedi.
Sırayla sorunlara baktığımdan, kalan zamanımın büyük bölümünü foruma harcadığımdan ve bahsettiğin konuyu çözeceğimden şüphen olmasın