Konu içeriği tam olarak benim istediklerimi yazdığı için r10 içerisinden bir konudan alıntılanmıştır.
Merhaba arkadaşlar. Bir restorant tarafından kullanılacak yemeksipariş sistemi ihtiyacımız bulunmakta. Çoklu restorantlar için değil, sadece tek bir restorant kullanacak. Özellikleri aşağıda belirtiyorum.
1- Menü Sistemi,
Kategorilere ayrılmış şekilde menü sistemi olacak. Örneğin Yemekler, Tatlılar, İçecekler vsvs.
2- Sipariş sistemi.
Kullanıcı sipariş verirken tıpkı yemek sepeti gibi sos ekleme, lavaş ekleme çıkarma gibi seçenekler olacak. Tabi bu seçenekler her menüde olmayacak. Biz sisteme ekleyeceğimiz yemeği eklerken, örnek olarak, Tavuk Dürüm yemeğini eklerken, ek olarak, Turşu, Maydanoz, Soğan seçenekleri olacak, kullanıcılar bunlardan istediklerini çıkarabilecek, ayrıca ek olarak +1 lavaş, tek lavaş gibi seçenekler olacak. Daha iyi bir anlatım için yemeksepeti.com'un bu özelliğini inceleyebilirsiniz.
2- Müşteriler
Sipariş veren müşteriler kısa bir üye formunu doldurup üye olacaklar, adres ekleme kısmı olacak, çoklu adres ekleme özelliği bulunacak. Örneğin bir müşteri hem ev hem de iş adresini ekleyebilecek, bu sayede sipariş verirken hangi adresini seçmek isterse o adresi seçecek.
3- Sipariş Durumu
Sipariş verildikten sonra restorant'ın yönetim paneline bir bildirim gidecek. Görevli, Sipariş alındı, Sipariş Hazırlanıyor, Yola çıktı gibi işlemler yapabilecek. Bu da kullanıcı tarafından kendi panelinden takip edilebilecek.
Ana özellikler bunlar olacak.
Öncelik hazır scripttir fakat teklif de alabilirim.
Saygılarımla.
Tam istediginiz ozelliklere sahip bir yazılımım mecvut.Bana telefon numaranizi iletirseniz gun içerisinde görüşebiliriz..