skdenizcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hayırlı pazarlar. Arkadaşım 3000 TL bütçe ile bir laptop almak istediğini söyledi, onun için bi kaç laptop araştırdım genelde ofis için ve arada neredeyse dahili ekran kartı ile bile oynayabileceği basit oyunlar (metin 2, pubg mobile emilatör) mevcut. Benim de daha önce aldığım ebrar bilgisayarı tercih ettik ucuz olduğu için. İlk olarak bilgisayarda 4 gb ram mevcut ilerisi için bir 4 gb ram daha almak istiyoruz sizce mantıklı mı? aynı frekansta başka bir ram bulamadım farklı frekans sorun yaratır mı? Ddr4 4gb ram satan var mı? Ve son olarak bilgisayarı nasıl değerlendiriyorsunuz?
https://www.ebrarbilgisayar.com/acer...inux-pmu362301
Merhaba bilgim dahilinde sizlere yardımcı olmak isterim.
Devamlı olarak tamirhanemize gelen markalardan birisi'de Acer, Acer kadar çöp bir cihaz görmedim tanımadım.
Acer asla önermiyorum, hele ki excalibur diye oyun için çıkartılan cihaz. Test etme deneme imkanım çok oldu ve felaket diyebilirim hocam.

Ayrıca 4gb alalım, ileride yükseltiriz diye düşünmeyin uyumsuzluk olabiliyor, mhz farkı vs. Almışken en düşük 8GB alın ve ileriye dönük düşünüyorsanız Lenovo marka önerebilirim.
Acer bir süre sonunda ısınmaya / Termal macun sürseniz dahi patlamaya başlayacaktır.

Anakart üreticisi olan ve direkt olarak Laptop'larda ASUS marka bulunan cihazları satın almanızda'da fayda var. Acer donanım'da uyumluluğu pek sağlayamıyor. Fakat Lenovo gibi markalar bu iş'de oldukça kaliteli sonuçlar alıyor. Umarım faydalı olur.