UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendine şunu sorman lazım helal para mi haram para mi?
Kazancınız size şifa mi yoksa hastalık veya cehennem mi olsun ?

Eğer helal ve kazan konusunda emeğimin karşılığı istiyorum diyorsanız bir arkadaş udemy kursları önermiş çok yerinde ve güzel.

Aksi ve haram diyorsanız Google reklamlarında bir sürü yöntemi söylüyorlar FX fln mesela.

Yada bir çeyrek geliyorsa al kenarda dursun.

Yok 400 lira ile iş kurup geçinmek istiyorum diyorsanız. Zor iş sermaye yi cogaltmaniz lazım.
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 adet domain alıp blogger üzerinden site acıp yoluma devam ederdim
bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendin deneyerek bulabilirsin.

-Ben sporla ilgileniyordum, ordan yola çıkıp Bıldırcın Yumurtası üretimine başladım. Vergiden muaf olmak için ve kira vermemek için evimin odasında üretmeye başladım, 4 tane aldım 3 dişi 1 erkek yumurtalarıyla Youtubedan izleyip Kuluçka Makinası yapıp 250 bıldırıcına kadar ürettim. Yukar komşu 4. kat biz 1. katız, rahatsız olduğunu söyledi mevcut yasal durumlarda haklı olduklarını görünce herşeyi sattım. Bide yem fiyatlarıda yükseliyordu ama sabit müşteri bulmuştum tamda...

-Bi ara bibergazı getirip internetten İzmir'de sokakta satmaya kalktım. Bibergazına talep varmış öğrendim çünkü etrafta satılan dükkanlar yaygın değil, satmak istesen alacak insanlar var koydum bi kutu tezgah yaptım sokak satıcı olarak sattım. Bide çevremdende alan oluyordu.İzmir'de yaşıyorum büyük şehir diyede olabilir bu.

-Parfüm satmayı denedim beceremedim asgdfh 200lirayı hiç ettim.

-LoL'de 0 maliyetle kendi DotA bilgimden yararlanarak Üniversite 2. ve 3. sınıfta iyi bir para kazancı yakaladım, işin zirvesinde turnuvalara girerek aylık 400tl gelirim olmuştu, 2 yıl sürdü.Ve 1. yılın ilk 6 ayı lolü öğrenmek, doğru takım arkadaşlarını kurmakla hiç ettim. Burda maliyet zamandı bence değmezdi buda hiçe ettiğimin düşündüğüm bir durum. Ama tecrübesi iyi geldi pazarı kendim kurdum, kazanma yolunu kendim buldum.

-Ethereum üreten arkadaşlarım vardı, dedim bende gireyim 1300$ken girmedim, gittim 350$ken girdim. Ufak bir kazanç sağlayıp rigimi sattım, bu doğru hareket miydi hiç bilmiyorum.(6000 tl yatırıp girmiştim)

-Sonra 2000tl yatırımla bir başka işe girdim Allaha şükür o güzel gidiyor, onun adını tam vermiyim. Ama hizmet sektörü candır.
değerli yorumun için teşekkür ederim ama ben evden internetten nasıl katlarım diye düşünüyorum araştırıyorumda