Hocam arastirirken denk geldi hosuma gidenleri aldim diyevilirim . Tabi bi tane daha suan bavkorder verdigim bi domain var 20 yasinda kalirmi bilemiyorum. Ornegin denverairportstaxi.com bunun india tada halilfax olanlari 400-500 dolara satilmis godady dedigine gore o nedenle aldim.
Yine parkingdia ve bestacnetreatmentsi spyfu global searchlere gore nish blog olabilir diyerek aldim. Tabi parking kelimsesi degerli godady de 1000 dolar uzeri satislari olmus ve dia denver air ports resmi kisatlmasi. Belki satabilirim yada bisekilde projeendiririm diye aldim. Diyarbakirajans.com ajans icin ilgi cekici oldu direk il ismi verilerek oldugundan . Fxbags.com da site analizi ve ahfresh backlink analizinde baktigimda degerleri cok yuksek gorundu onuda teklif ile aldik acik arttirmada . Saanirim gectigimiz yillarda çinde e ticaret yapilmis. Bende ilk olarak aklima en fazla yatan sivilce tedavilerinden baslamakta karar kildim. Burda paylasmakta ki amacim acaba dogru yoldamiyim sizin tecrubelerinizden yararlanmak icin yardiminlariniza basvurdum. Yoksa arastirip biseylere karar vermek eglenceli ve guzel bir meskale . Cok guzel kafa dagitiyorum o bile yeterli benim icin nesela ama tabi kendimi gelistirebilmek icin de fikir almak istedim eger yanlis yoldaysam dogruya yonelebilnej icin . Yorumunuz icinde tesekkur ederim