Merhaba genç kardeşim. (Lise son dediğin için diyorum kardeşim gibisin çünkü)
Girişimcilik ruhunu ve cesaretini tebrik ederim ancak yazdıklarından benim ve benim gibi tecrübeli yazılımcı arkadaşların kafasında soru işaretleri oluştuğuna eminim. Yazdıkların birbiriyle çelişiyor.
Örneğin,
- tema edit olucak uygun tema var sadece biraz değişmesi gerek bu dediklerinizin bende farkındayım bende yazılımcıyım yıllardır bu işteyim bilgisayarım stduioları kaldırmadığı için bu programları başkasına yaptırıcaz zaten
(Buradan ve %25 ten dolayı işi biraz küçümsediği hissettim, bahsettiğin iş için tema veya tasarım en az zorluğu olan iş bence)
- lise sondayız daha önce bir çok proje yaptık, yatırım aldık vs yani tecrübemizde var
Lise sondasınız(bu kadar projeyi yatırımı ne ara aldınız), yazılımcısınız ama bilgisayarınız android studio kaldırmıyor ?
Benim tahminimce, bu işlerin büyüklüğünün farkında değilsiniz

IG ile karşılaştırıp duruyorsunuz ama IG'de kaç tane Android ve IOS mühendisinin çalıştığının farkındamısınız? Yani demem o ki, şu an instagram clone'unu bende yaparım ama 200 kişi girdikten sonra sistem
kasmaya başlarsa ne olacak ? Bu işin Sistemcisi, Sunucusu, avukatı nerde? Uzun lafın kısası, iş yazılımdan ziyade, işin arka tarafında ama bunlara dair hiçbir şey değinmemişsiniz.
Naçizane tavsiyem eğer fikrinize bu kadar güveniyorsanız, bir sürü yarışmalar ve yatırımcılar bulunmakta. Yatırımcılara özellikle mail atın sizin gibi genç lise öğrenci kardeşlerimize muhakkak cevap vereceklerini düşünüyorum.
Lütfen söylediklerimi kişisel algılama. Sadece sana yardım etmeye çalışıyorum.
Bu fikrinin tutup tutmaması bence önemli değil, bu girişimci ruhun ile devam edersen, bir olmaz iki olmaz ama bir tanesi muhakkak olacaktır. 3 tane startup batırıp sonra milyonlarca dolar ciro yapan adamların hikayeleriyle dolu ortalık.