Hayatında ben varken başka hiçbir erkeği hayatına almadı ne arkadaş olarak ne de ihanet olarak. >> Belki de bu nedenle. yani tamam ihanet manasında demiyorum ama evli ya da ciddi birlikteliği olan kadınların diğer hiçbir erkekle "arkadaş" olmaması ya da tam tersi erkeklerin kadınlarla selamlaşmayı kesmesi saçmalık ki anlaşılan iş yerinde başka bay & bayanlar da var.
Merak ettiğim şu, senden önce bay arkadaşları varsa onlarla da iletişimi kesti mi? kesmediyse eğer ne yani beni günahlarımla & sevaplarımla mı sev diyor ve kestiyse ne alaka yani her karşı cins potansiyel bir tehlike midir? Yani saçma bir düşünce gibi gelebilir bazılarınıza ama tecrübe sabit..... Eğer sen varken hayatında senin gördüğün kadarıyla karşı cinsle olan tüm bağlarını koparıyorsa o zaman bu sana bir şeyi ispatlamaya çalıştığının belirtisi bence.
kimileri kıskanılmak ister, kıskanma hakkını elde edebilmek için de ödün verir. yani iş iyice ciddiye bindiği zaman sana o kadına baktın, bununla neden sohbet ettin ya da kes onla muhabbetini derse..... olay karşı cinsten çıkar ve arkadaş çevreni tamamen ele geçirmeye kalkarsa

....
olaya sadece ikinci bir obsesif kompulsif gözüyle bakıyorum, bunların hepsi olabilir

P