benim şahsi fikrim almanya ikinci ligte sürpriz maçlara basılabilir.

forumu gezerken gördüğüm tecrübe ettiğim konulara göre ise 400 tl'ye makale yazdırıyoruz (bu çeviri falanda olabilir) sonra bu elde ettiğimiz makaleleri pdf formatında birleştiriyoruz hemen akabinde afili bi konu tasarımı ve "milyoner olmak istemez misiniz ? daha önce uygulayarak 12 trilyon milyar 100 bin milyon kazandığım benden alacağınız bu eğitim seti ile günde x dakika çalışarak artık doğalgaz ile değil para yakarak ısının" tarzında iddiali bir giriş ile deli gibi satıyoruz

para farklı hesaplara bölünüp ufak tefek ücretler için x banka to y banka para aktarımı aracılığı yapılabilir

bitcoin veya benzeri çok fazla iniş çıkış yaşanan materyallerden alıp şansımıza güveniyoruz

100 tlye smm script alıyoruz, kalan 300 tl reklam bütçemiz oluyor artık yaradana sığınıp yeni bi soluk taze bir kan olarak sektöre giriyoruz

telefona sınırsız paket alıp, gözümüze kestirdiğimiz şirketleri alıyoruz "yauu sizin gibi koskoca şirkete bu logo olmuş mu hiç.. gibi bi giriş yapıp 250 500 10000 artık allah ne verdiyse anlaşıp 20 tl ye forumda o firmaya/şahsa logo yaptırıyoruz (telefon konuşması üstünde çalışmak lazım tabii tek masrafımız konuşma paketi ve şarj için elektrik) aynı yöntemle site falanda satılabilir belki bilemedim.

400 liraya facebook yaptırıp.. neyse