Bakalm hocam beklemedeyim
Aldigim urun bana dedikleri gibi degil ve bu dolandjricilik. Ironi degil. Urun neyse onu sunarsin ne eksik ne fazla.envatoya demedim. Git iyi oku. Saticiya demek istedim.
git iyi oku diyen kardesim git iyi yaz. sunu konunun basligini bir oku sonra atar yap. codecanyon tarafindan dolandirildim diye konu acmissin. sonra saticiya demek istedim diyorsun.
dola-ndırıcılık oluyor bu. yasada var, yasalar fiyata göre değişmez. sadece savcının tavrı değişir mi onu bilmem.
şimdi ben 1 liralık bir şey alsam verilen bilgilerle alınan ürün yanlış olsa nitelikli dola-ndırıcılıktır. başka açıklaması yok. fiyat önemli değil yasa böyledir, yasada fiyat yazmıyor. Yazamaz da, o zaman biri gider sahte ilan açar iphone koyar, nokia 3310 gönderir e o zaman al sana o da telefon? su gibi de satış yapar, sektöründeki tüm satıcıları da sollar.
burada ürün fiyatı önemli değil, ürünü tek kişi almıyor, belki yüzlerce kişi alıyor, ürün rakiplerini belki bu özellik yüzünden solluyor belki bu aldatmacayla yüzlerce satış yapıyor.
ürünün iade edilmesi de önemli değildir, bir nitelikli doland1rıcılık suçu söz konusudur.
ayrıca Türk Ticaret Kanunu'na muhalefet edilmekte.
http://tbbdergisi.barobirlik.org.tr/m2016-122-1550
bir ton alinti yapmissin hepsi ceza kanunundan degil ticaret kanunundan. haksiz rekabet ile dol@ndiriciligi nasil bir araya getirdin? ayrica kasti nasil ispatlayacaksin. ben masa yapiyorun 43 cm cikan masaya 40 cm dedim sigmadi senin evine. dol@ndirici miyim ben? cok sacma fikirler one suruyorsunuz. bunlar ticaret meseleleri dol@ndiricilik falan degil. ayipli mal. adam 4.2 versiyon ile uyunlu yazmis uyumsuz cikmis. ben tum beko elektrik supurgeleri ile uyumludur diye elektrik supurgesi filtresi satsam senin evindeki beko supurgeye uymasa ben dol@ndirici mi olurum? ayrica dol@ndiricilikta hile ile bir zarar verme soz konusu. bu adama envato iade yapacak. envato ile siparis vermeden kucuj kutulari tiklayip online sozlesme imzaliyorsunuz. cogu insan okumuyor. o sozlesmede ozel sartlar var. yani bir ticari alisveristen kafaniza gore dol@ndiricilik cikartamazsiniz. bunun dol@ndiricilik olmasi icin kasten yapildigini ispatlamaniz ve ucret iadesinin yapilmamasi gerekir. sen adamdan iade istemeden savciya gidersen dol@ndirildim dersen komik duruma dusersin.