roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş modelini sürdürmek için 2 şey gerekiyor.

1. Para, o konuyu ben hallediyordum, para sorun değildi.
2. İşi yapacak ekip, girişimcinin hevesi heyecanı bu noktada önemli ve değerli. Burada patladı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:02:09 -->-> Daha önceki mesaj 13:00:57 --

Bu noktada projede yatırımcı olarak benim pek söz hakkım yok. Ek olarak sıfırdan yapmak muhtemelen daha doğru ve daha hızlı bir süreç olur. Bu yüzden muhtemelen bu tür bir gelişme olmayacaktır.
şimdi sizi tanımayanlar muhtemel konuşuyorlar. soylediginizde çok haklısınız, bir yazılım geliştirmek için sadece para veya imkanlar yeterli gelmiyor, oncelikle işin mutfagında olmalısınız , tıpkı nusret gibi, etrafınızdada genç yaratıcı çalışmaya ihtiyacı olan ve bu işi severek yapabilen insanlarla olmalı.bunu tr şartlarında sağlamak çok zor.bizde yazılım işlemi ne kadar kolay+ne kadar maaş mantıgında gittiği için kimse birşey üretmeye hevesli değil,sadece zamanım dolsun çıkıp gideyim mantıgında.bazıları soylemiş git yapalım açık kaynak geliştirirler felan o işde bizde hikaye, bizde parasıyla adam çalışmıyor, kim aylarını yıllarını verecekte sistem geliştirecek.proje başlarken aslında sonu belliydi ama sağlık olsun bir agaç daha meyve vermeden kurudu.