Hocam gitmeden önce doktorunu nerede eğitim görmüş kaç yıl eğitim görmüş vs. araştırıp gittim.

Sağlık sorunu yoruma gelmez tabiki, ben buradan fikir edinmek için konu açtım bu konuda hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Benim özel hastane bakış açım orayı ticarethane olarak görüyorum. Bu sebeple özel hastane gittiğimi vurguladım

Kuzeytemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani 2-3 doktora görünmen sana daha doğru sonucu verebilir ancak burada yapılacak tüm yorumlar yanlış yorumlamana sebep olabilir diye düşünüyorum.
Daha önce 3 diz operasyonu geçirmiş biri olarak söylüyorum operasyon anlamında menisküs ameliyatı en basit olanıdır. Kıkırdaklarında bi yırtıklık olusuyor ve ameliyatta onu shaver tarzı bir el aleti ile alıyorlar, eğer ciddi bi kilo fazlan yoksa ameliyat sonrası seni çok etkileyeceğini düşünmem. Eğer dikilebilen bi bölge ise dikerler eğer alınacak biyerse alırlar zaten. Menisküsle ilgili problemler de PRP yada Horoz İbiği İğnesi diye geçen çözümlerde var diye biliyorum ancak tabii ki doktor görüşüne göre yol almanız daha doğru olur. Gelmiş geçmiş olsun..

Fizik tedavi gitsem bile ağır sanayide çalışıyorum. Doktor korkulacak derece bel fıtığı yok demişti.
silver29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende sağ diz kapağı için gitmiştim menüsküs düşüncesiyle çünkü ben merdiven inemiyordum bazende katlayınca açamıyordum mr çekildi bana kis var dedi sanırım hatırlamıyorum tam ilaç vermişti halen devam ediyor ara ara lisanslı sporcuyum da üstelik 3 yıldır fitness çalışıyorum fazla zorlamadan olduğunu düşünüyorum.
bel fıtığı içinde muhakkak fizik tedaviye git 10-15 günde ağrın kalmaz ve büyük oranda kaybolur ama aksatırsan sonu ameliyatla biter