burakpalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antidepresan mı kullanıyorsun? Antidepresanlar iştah açar, kilo yapması normaldir.

Ben sana birkaç öneri sunayım. Bunlar daha fazla kilo almaman için. Bu önerilerin üstüne spor eklersen kiloların gider. Yaz zamanı insan vücudu yağ yakmaya, kışın da hacim kazanmaya eğilimlidir. Yazı iyi değerlendir.

Sabah kahvaltını iyi yap, öğlen öğününü hayatından çıkar. Sabahtan akşama kadar sadece 1 ara öğün yap. Akşam yemeğini de en geç 7-8 arası ye. Zeytinyağı ve hakiki tereyağ dışında yağ kullanma. Zeytinyağı çok faydalıdır, çivi çiviyi söker misali abartmadan kullanırsan içindeki aminoasitler yağ yakımına destek sağlar.

Kalori sayma işini yaptım. Şu kadar yedim şu kadar s*çtım muhabbeti çok popülerdir, hiçbir işe de yaramaz. Ben kalori hesabını bıraktığım gün kilo vermeye başladım. 8 kilom gitti kaldı 4.

Su içmeden ne yaparsan yap kilo veremezsin. Günde çay çorba hariç en az 2,5 litre su içmek ZO-RUN-DA-SIN. Bu kuralı ben değil Allah koymuş.

Çayına şeker atıyorsan şekeri birden kes. Sadece bu bile sana birkaç kilo verdirecek. Abur cubur meselesine zaten girmiyorum.

Porsiyonları düşür, sofradan doymaya ramak kala kalk. İlk 21 gün çok zor geçer ancak daha sonrasında beslenmen düzene girecek.

Son olarak, karnını değil ruhunu doyurmayı dene. Adanalı bir kebapkolik olarak ben bile zayıfladıysam, sen havada karada zayıflarsın.
Hocam bi ara zayıflamıştım ama açlık hissi fazla