Valla benimkini önce yayını yavaşlattılar 3 gün sonra 1 ay geçici dondurdular biraz ben kaşındım ama etki edecek kadar değil yani ama hayırlısı artık.
Gelen mesej bu şekilde
Hesabınız geçici olarak askıya alınmış: Hesap askıya alındığından, reklam yayını devre dışı bırakılmış. Lütfen Politika Merkezi'ne giderek hesabınızın askıya alınmasının nedenini araştırın.
Hesabınız askıya alındı
Askıya alma nedenleriDurumAskıya alma tarihiAskıya alma bitiş tarihiGeçersiz tıklamalar ve gösterimlerReklam sunumu devre dışı4 Tem 20193 Ağu 2019
Neler oluyor?
Politika ihlalleri nedeniyle hesabınız 3 Ağu 2019 tarihine kadar geçici olarak askıya alınmıştır. Hesabın askıda olduğu süre boyunca, reklam gösterilmeyecek, ödemeleriniz beklemeye alınacak ve muhtemelen, elde ettiğiniz son gelir hesabınızdan düşülerek reklamverenlere iade edilecektir.
Daha fazla bilgi
Hesabın askıya alındığı dönemde veya sonrasında başka politika ihlalleri daha tespit edilirse
hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir. Yayıncıların hesaplarının
geçersiz trafik nedeniyle askıya alınmasına yönelik en yaygın nedenler
Yardım Merkezi'nde ana hatlarıyla açıklanmıştır.
Ne yapabilirsiniz?
Geçersiz trafiğin kaynağını bulmayı deneyin ve engellemek için gerekli önlemleri alın. Site trafiğini değerlendirmenizin yanı sıra geçersiz trafiğin olası kaynaklarını belirlemenize yardımcı olması için
trafiğinizi segmentlere ayırmanızı öneririz. Daha fazla bilgi için
Reklam Trafiği Kalitesi Kaynak Merkezimizi ziyaret edin.