Merhaba değerli hocalarım,
Başlıkta belirttiğim gibi 10K civarı bir cihaz toplamak istiyorum. Zorlarsam 12K ya kadar da çıkabilirim. Hali hazırda bir cihazım var ama yeterli gelmiyor. Hazırdaki cihazım;
i7, 8gb ram, NVIDIA Geforce GT525M ve 860EVO ssdli bir laptop.
Video editleme işlerinde elimdeki cihazla after effects de videolar yapmaya çalışıyorum ama kastığı anda edit işinden soğuyorum

10-12K arası bir cihaz toplama amacım da rahat rahat after effects de çalışmak. Laptopa ssd'yi taktığımda işlerim bir nebze rahatladı ve aklımdan bu cihaza ram takviyesi yapmakta geçiyor ama bu konuda da kararsızım.
Sizlerden ricam; bütçem dahilinde nasıl bir cihaz toplamamı önerirsiniz? Burada hocam google'a adobe after effects system gereksinimleri yazsaydın diyenler olabilir ki o soruyu yazdığımda gelen cevap
burada standart olduğu için aktif ae ile uğraşıp bu işten anlayan kişilerin cevaplarına ihtiyacım var. Cevap verecek kişilerden bir diğer ricam ise öneriden ziyada aktif after effect ile uğraşıp buna göre sistem toplayan varsa benim için daha çok yol gösterici olacaktır. After effect için sadece ram takviyesi yeterli gelir diyen olursa elimdeki cihaza ram takviye edip alternatif olarak bunu da düşünmek istiyorum.
Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
Hayırlı forumlar, bol kazançlar.