Konuyu güncellemek istiyorum izninizle. Bu tarz konulardan sonra iyi gelebileceğini düşünerek bir vitamin aldım.
Aldığım vitamin koenzimq10 içeren bir vitamin, yanında a'dan z'ye tüm vitaminlerden biraz var ama ana olayı koenzim. Tamamen tevafuken aldım, 0 bilgiyle, sadece ilk sayfadaki arkadaşın yorumu görmüştüm aklımda kalmış, normalde amacım supradyn ve parmaton gibi bilindik bir şey almaktı
Neyse;
Her gün düzenli içiyor(d)um.
Yaklaşık 15 gün oldu.
İlk içtiğim gün(psikolojik olabilir, ayriyeten İnternet fiyatının kat kat üstüne aldığım için kendimi de zorlamış olabilirim);
  • Ellerimde soğuma/buz gibi olma oluyordu, kansızlık yada demir eksikliği diye biliyorum, onu geçirdi, sıcacık ellerim oldu(hala da özelliğini koruyor, azalsa da)
  • O gün normale oranla çok uzun süre ayakta kaldım, gezmeme tozmama, iş yapmama, uzun mesafe yürümeme rağmen (sabah 6'dan gece 2'ye) tamamen zinde kaldım.(bu sadece ilk gün oldu o kadar)
  • ekşide aldığım ürün için 'hasta olmayı bile engelliyor sanırım' diye bir yorum vardı, yalan muhtemelen, griple 2 defa burun buruna geldim, ama Allaha şükür burun burunada kaldı devamı gelmedi.
  • ilk gün odaklanmada artış yaşadım, hala da ufaktan veriyor sanırım ilk gün olduğu için çok dikkat etmiştim etkisine ve gerçekten odağımı arttırmıştı, şuan öylemi tam bilmiyorum belki öyledir 15 gün oldu kontrol etmiyorum artık
  • kahveyle içilmez çarpıntı yapar diyorlardı, o yüzden korktum denemeye ben ama sabah 9'da içtiğim ilaçtan sonra öğleden sonra 3'de kahve içtim bir şey olmadı. yine de yakın tutmamak lazım arasını mazallah.
  • havuç ye göze iyi olur diye bir muhabbet var, sonuçta havucun vitaminine bel bağlanıyor, bunda da havuçtaki vitamin illaki vardır, gözlere etki etmedi benim gözler bozuktu hala bozuk, hatta... bozuk yani..
  • spora etkisi var mı deneyemedim, dambıl yanımda duruyor kaldırmaya üşeniyorum, tembelliğe etki etmiyor, tembelseniz tembel kalıyorsunuz anladığım kadarıyla
  • üretkenlik kısmına gelirsek, ilaçtan mı motivasyondan mı bilemem ama 1 haftada büyük bir proje tamamlamama yardımı oldu, yada olmamış da olabilir bilmiyorum ama bu süreçte psikolojik olarak kendimi üretken hissettim.
özet: %100 gözle gözlemlenecek bir fark olmuyor, eğer size iyi geldiğini düşünüyorsanız cam şeker yemek bile ilaç gibi gelir. alın herhangi bir marka deneyin, baktınız bir probleminize iyi geldi, devam edersiniz, en pahalısı 100tl falan zaten.

Üstte bahsettiğim şeyler oldu. Bazı özellikleri hala azalsa da etki ediyor ama ben kıt beslenen birisiydim, yine de bu vitaminleri almam iyi olur diye düşünüyorum. ancak her gün 1 tane içmeyi sürdürmüyorum, bazen içmiyorum ertesi güne bırakıyorum falan.
uyku şeyi yalan bence, yani size şöyle diyeyim,son 3 günü analiz edersek, akşam 6'da yattım, sabah 8 de kalktım, 9'da ilacı içtim, 10.30 gibi uykum geldi, 11'e yakın uyudum, öğleden sonra 3'de kalktım. şuan saat gece 1.45 hala uyanığım. saçma sapan bir etkisi var, öyle içtim uçtum olmadı bende.
Ama bir etkisinin olduğu kesin. Fakat tekdüze gitmek istemiyorum, bu paket(30'lu) bittikten sonra, bir üstteki arkadaşın tavsiyesi olan youplus'u alıcam, hem daha ucuz hemde böyle adı duyulmamış şeyler daha etkili bana göre, adı duyulmuş olanlar artık isimden ün yapıyor bence, etki olarak bu tür yan markaları deneyerek gidicem, onu aldığımda onun yorumunu da geçerim.