Öncelikle ben sizin gibi hakaretvari bir üslupla konuşmayacağım.
Ayağına yorganına göre uzatamayıp ücretini ödeyemeyeceğin okulun sınavına girmişsin. Belli ki derece yapamayıp ilgili kurumdan da burs alamamışsın. Belli ki dayısının dönerci dükkanı dışında da adam akıllı bir yerde çalışmamış ve belli bir sermaye biriktirmemişsin. Bu ülkede insanlar yükseklisans yapmak için kendi alanlarıyla alakasız yerlerde çalışıp belli bir sermaye biriktirip o şekilde yapıyor. Konuyla alakanız ve ilginiz olsa zaten bu tür saçma bir yoruma girişmezdiniz.
Velhasıl, bu kızımız bir şekilde burs buldu (sanmıyorum), emin olun o okulu bitirdikten sonra ülkeye falan geri dönmeyecek. Biz burada Niğde'de ki köyünde okuyup, Odtü'yü kazanan ve burs arayan bir tipten bahsetmiyoruz.
Emin olun, okula gittikten sonra Türk olduğunu dahi itiraf etmeye utanacak birisi. Saklayacaktır.
Hocam benimde anlatmak istediğim konu bu, isteyen tabiki de bağışlar banane.
Bende orada ki kız arkadaş gibi özel üniversite de tam burslu okuyup yurt dışı imkanlarından faydalandım gücümün yetmediği yerde sağolsunlar destek alabileceğim kapılar vardı aynı şekilde iki ablamda yurt dışında eğitim gördüler onlarda eğitim bursu ile okudular birisi elektrik elektronik mühendisi oldu Türkiyede çok büyük firmalarda çalıştıktan sonra şuan eşiyle beraber Ankarada bir fabrikada istihdam sağlıyorlar diğer ablamda yurt dışı eğitimini tamamlayıp Türkiyeye dönme planları yapıyor çalışacağı yer belli imkan verildikçe destek olundukça merak etmeyin yurt dışında başarıyla eğitimde alınır Türkiyeye dönüp memleketine hizmette edilir ta ki memlekette adil düzen sağlandığı zaman...
2 ay önce bir kız daha aynısını yapmıştı Pace Üniversitesi için sonrası malum kız ortadan kayboldu paralarla
Sizin bakış açınızda kurunun yanında yaşta yanar misali o zaman çiftlik bank jet Fadıl tarzı şeyleride örnek alarak hayatta bir çok şeyden uzak duralım