Sistem tek kelimeyle MÜKEMMEL ancak canlı desteğin başına işi bilen bir arkadaşı koymalısınız en azından hafta içi 7-8 saat destek vermeli. İndirim kodu mevcutsa ben de pm alabilir miyim? Bir de paketlere hesap başı düzenleme yaparsanız çok iyi olur örneğin 1 hesap 32 TL aylık 5 hesap 95 ama 2-3 hesap kullanacak kişi için bu fiyat saçma olmakta.
Kolay gelsin!
Canlı desteğimiz Instagramda son güncellemeler yüzünden baya yoğun olduğu için anlayışınızı bekliyoruz. Instagramda engel durumu dengelenmesini bekleyip yazılımcılarımız ellerinden geleni yapar,canlı desteğimiz her ayrı hesap inceleyip özelleştirilmiş çözüm sunmaktadır.
Paket konusuna gelince,instamup.com ana sayfasında standart paketlerleri görebilirsiniz.Özel paketlerden yararlanmak için Canlı desteğimize yazıp size 2 yada 32 hesap için paket hesaplanır.
Ayrıca, diyelim 1 hesaplı paket alıp
https://instamup.com/orders linkinden gerektiğiniz miktarda hesap ekleyebilirsiniz. Her ek hesap panelinizde kalan erişim süresi içn ekleniyor. Süre uzatmak için paket alın. Güncellenmiş promokod dm olarak iletildi.
Hesap sayısı arttırılmalı ve fiyatlar indirilmeli 15 20 hesap için çalışma yapıcam çok pahalıya geliyor mevcut diğer sistemlerde hesap sınırı yok
Merhabalar, indirim konusu Canlı desteğimize danışabilirsiniz. Standart indirimimiz, InstamUp hesabınıza 10 ve fazla hesap eklerseniz 6.hesaptan dahil omak üzere her ek hesap için sabit %30 indirim sağlıyoruz.
5 hesap 60 günlük paket 135 TL,
10 hesap 60 günlük paket 229.5 TL
15 hesap 60 günlük paket 324 TL.
Standart olmayan paketler için Canlı Desteğimizden link isteyin.
Sevgilerle,
InstamUp ailesi
Hesap sınırı olmadan almamız mümkün değil mi?
InstamUpın tek hesabınızda istediğiniz miktarda hesap yönetebilirsiniz. İnstamup.com sitesindeki GENİŞLET butonuna tıklayıp 100den fazla hesap tek panele ekleyip yönetebilirsiniz. Her ayrı insta hesabınız için ayrı ücretsiz proxy veriliyor. Her ek hesap için ücret otomatik olarak hesaplanır.
Deneme sürümünü kullandım çok beğendim, indirim kodu varsa rica edebilir miyim?
Size güncel %30 indirimli promokod dm olarak iletildi.
Not: Canlı Desteğimize r10 den geldiğinizi yazıp %30 indirimli kodunu isteyebilirsiniz.
İyi çalışmalar!