Ulen herkes asmış kesmiş allah'tan sizi savcı hakim yapmıyorlar yapsalar varya yandı bu ülke yemin olsun ha şu anda çok mu iyi oda tartışılır.
Onur Kopçak; evet 15 16 yaşında garanti bankası dahil çoğu bankaya fake atan ve hesap boşaltan bi eleman ama şöyle söylim elinde belki 10 bin tl kazanamamıştır, o zamanın parasıyla ki bugün burda günde 100 bin tl kazanan arkadaşlarımız var onurdan daha aşağı iş yapıp adları bende kalsın.. Parasal olarak söyledim yaptığı iş tabiki kabul edilebilir bişey değil ama 15 yaşında bi çocuğun yaptığı hatadan sonra 18'ini bekleyip davayı yeniden açtıran o firma sahipleri hemde 0 zararı var iken bir çocuğu ömür boyu hapse yollamak buda tartışılır, sonuç itibariyle ben yurt dışından onura mektup yolluyorum son 9 aydır yazmıyor jandarma kardeşiyle görüştüğümde bizimlede görüşmüyor diyor onur sadece phishing yapmıyordu kendini geliştiriyordu hack üzerine tabi para aşkı dostluklar aşklar hayatını değiştirdi onu haketmedi ama en azından adı 10 yıl ceza evi olmalıydı, yaptığının hata olduğunu zaten söylüyor ve soruyor devlet bu cezayla bana ne öğretiyor ? bu adam çıktığında herkese bileylenmiş olacak ve bu sefer yakalanmadan daha büyüklerin yapacak bence yanlış ceza sistemimiz var ama neyse şimdi büyük türkiye'ciler gelir saldırır vs.