fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam panel işine çoluk çocuk girdi. Malesef böyle şeylerin olması çok doğal en az bir panelin güven vermesi için 6 aylık olması ve r10 üyeliği olması benim için önemli burada yapmanız gereken şey şikayet etmeniz. Forum içi olur forum dışı olur hiç olmazsa bir daha kimse o paneli kullanmaz. Bana göre en saçma şey panellerde para iadesi yapılmaması. Ayrıca fiyat politikası değişikliğinde siparişin iptali bile ayıp bir şey geçen aynı şey başıma geldi 😊 sipariş girildi 40 tl ödedi ben apıden 60 tlye aldım yapacak bir şey yok şimdi adam onun için üye olmuş kişinin siparişini iade edip fiyat yükseltmek yanlış. Diğer yandan dediğim gibi eğer panelle üye oluyorsan ücret eklemeden önce geçmişine bak 6 aylık olması ve dahası r10 üyeliği olması bunlar önemli şeyler. Örnek geçenlerde r10 da açılan bir konuda panelin adını hatırlamıyorum ama mesela kart bilgilerini çalmışlardı bakiye yüklemesi yapacağı zaman
Fiyati yukseltip bakiyeyi iade yapan(site bakiyesi) zaten burdan ayrica diger saydıklarımda buradan yani o 3 panelde buradan) ve biri yetkili kisi bakalim destekten durumu duzeltmesi icin yazdım yapmazsa -trade verecegim hepsine