BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüzeysel okuduğunuza göre cevap vermemem gerektiği halde son mesajımı yazayım.

HABER SİTELERİNE KARŞI news sitesi açmamalısınız gibi söylemde bulunduğumu nereden uydurdunuz onuda anlamadım.

Herhangi bir mesajımda Google hatasız, kusursuz yada sizlere göre Google sevicisi, savunucusu olduğum bir mesajımı göstermenizi beklerim.
(Google güncelleme yaptığı gibi hatalı sonuçlar doğuran güncellemelerinde olduğunu açıklamıştır.)

Algooro gibi saçma bir siteyi "seo" gözüyle bakmak boşa vakit kaybıdır. r10 olsun, wm aracı analizleri algooro vb. sitelerin analizlerinden ve içerdiği sözde seo konularından bin kat değerlidir.

Çok şey yazılır da. Yazmanın anlamı yok. Bakış açılarımız farklı.

Hayırlı günler.
Güzel kardeşim ortaya bir bomba koyuyorsun ondan sonra yazıklarınla hiç alakası olmayan bir son mesaj yazıyorsun. Konuyu açan adam reklamla alakalı bir sorun nedeniyle mi açmış? Konunun özeti aşağıdaki gibidir;

"Google arama sonuçları verimsizleştiğini düşünüyorum zira algoritması her ne kadar karışık olsa da merkezine otoriter siteleri koyduğundan esasen aradığınız şeyi çoğu zaman bulamıyor ya da çok arka sayfalarda bulabiliyoruz."

Ne yazıyor burada? Bu konudan senin anladığınla benim yönettiğim siteler itibarıyla anladığım şeyler farklı! Haliyle bu tarz konulara da bir webmaster forumu içerisinde benzer sorunları yaşayan veya üzerine yorum yapan kişiler yazıyor. O yüzden diyorum ki alakası olmayan konulara sırf yorum olsun diye yorum yapmayın. Arkadaşa verdiğiniz cevap ve bana son mesajınızdan önceki mesajınızı bir daha okuyun ve mümkünse benim de son yazdığımı iyi okuyun da yazacak çok şey varsa da ona göre yazın.