yazılımcı abiler ilgilenir inşallah
başarılar
Allah razı olsun hocam çok teşekkürler.
Ben final ödevim için ücretiyle daha iyisini yapabilecek iyi bir yazılımcı var mı 100 almam lazım dediğimde konumu baltalamışlardı. Yaptığım programdan 90 aldım. 1. sınıf öğrencisiyim adamlar bana senin gibilerle uğraşıyoruz. Böyle böyle geçiyorsunuz verdiğimiz işi yapamıyorsunuz falan gibi yorumlar atmıştı. Umarım sana da üşüşmezler dostum. Yazayım da belki yorum atacaklarsa vazgeçerler.
Yorumun için çok teşekkür ederim hocam inşallah öyle yazan çıkmaz çünkü bu dersten 2 yıldır kalıyorum ve anlamakta zorluk çekiyorum, bunlardan ayrı olarak evdekilerle problemler yaşıyorum sırf bu delphi programı yüzünden. Geçsemde kurtulsam diyorum ama yok anlayamıyorum.
Çok teşekkür ederim hocam ve gerçekten haklısınız uyumamam gerek.
Bunların nasıl yapıldığını araştırdım biraz izledim ama mantığını kavrayamadım yani örnek veriyorum hangi durumlarda AdoTable kullanılır hangi durumlarda AdoQuery kullanılır bir türlü anlayamadım. Bu videoları izleyeceğim çok sağolun ama bana bir anlatan çıksa mantığını anlasam geçerim ben bu dersten. Videolarda canlı olarak soru soramıyorum anlatıp geçiyorlar işte burada tıkanıyorum.