AngelOfDeathh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bu mantıklıymış gerçekten, lisans öğrenimimiz devam ederken nasıl açıktan önlisansa başvuruyoruz bilginiz var mı internetten pek kaynak bulamadım. Lisans'da 2. sınıftayken aynı zamanda ön lisansda da 2. yılında oluyoruz ve ön lisans sınavında kazanırsam istediğimi alıyorum kazanamasam da bölümü okumaya devam ediyorum anladığım kadarıyla değil mi?
Ben Anadolu Üniversitesi'nde okumuştum açık öğretimi anadolu üniversitesi aöf olarak aratarak takip edin kayıt tarihleri oluyor onu kaçırmayın yeter. Aynı anda hem açık hem örgün öğretim olarak okunabiliyor. Ve bilgisayar okumak isteyenler için kritik nokta ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF DEKİ ÖNLİSANS PROGRAMINDAN BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLİYOR!

Hangi önlisans programından olduğunu da siz araştırın zaten çok da kolay bulması bu sayede hem örgün eğitiminiz devam ediyor lisans okuyor oluyorsunuz yks puanınızla, hem de açık öğretimden bir önlisans programı okuyorsunuz. Açıköğretim bitince bu sefer DGS ye girip şansınızı deniyorsunuz olmadı mı? Kaybettiğiniz bi şey yok elinizde bir önlisans diploması ve devam eden bir lisans öğreniminiz var çok isterseniz seneye tekrar hazırlanın ama temeli olan ve sıkı çalışan biri için DGS hayal değil, hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir nokta...