Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oraları kazanırım diyorsan dgs ile geç. Ünisine göre zorlanabilirsin bayağı. Ders çalışmakta sıkıntı çekiyorsan tavsiye etmem. Üniversitede bu çalıştıklarının bir kaç katı çalışman gerekecek.
Rahat kazanırım da, çalışırım da. Ama mesele zaman hocam.

Larkolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad herhangi bir sakıncası yoksa mezuna kalmadan önce ilk sınavda kaç k ya girdin söyleyebilir misin ? Yakın bir tanıdığım mezuna kalmayı planlıyor öncesi ve sonrası olarak seni örnek gösterebilirim o yüzden sormak istedim
262k'daydım son 2 ay çalışmıştım, mezun yılımda günde 11 saate varan çalışma saatlerim oldu,, dershaneye gitmedim önermem de. Kütüphanede çalışsın kesinlikle. Stratejik olarak tek yanlışım AYT'ye geç başlamak oldu. TYT'de Türkçe ve Matematik dışında çalışmasın, her şey AYT'de bitiyor, min.Kasım, Aralık AYT başlamış olsun.

magicphp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha iyi olacağına inanıyorsan bir sene daha kalmayı deneyebilirsin. Ama dgs'yi işin içine hiç karıştırma derim. Eğer daha iyi olacağına inanmıyorsan doğrudan ortalama bir üniversitede okuyabilirsin.
Neden karıştırma dediniz hocam

harosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dgsyle geçmeyi düşünüyosunuzda 70k ile tercih yapacağınız üniversitede güzel bir ortalama yapıp geçiş yapmayı niye düşünmüyorsunuz? 😊 Daha fazla beklemeyin 70-100k güzel bi sıralama.
Yatay geçiş de yine kendi sıralamanız çevresindeki ünivlere olabiliyor yalnız.