Ous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam beyler, hemen hemen her konuda görüyorum bu ölücüler ve mezarcılar bildiğin terminatör gibi toprak atma timi gibiler. Bunlar bir de forumda site satışı bölümünde aylık Xk gelirli, XXXK gelirli sitelere pm isteyip, sitenin adını öğrenip, hemen aynı kategoride site açma peşindeler. Satıcıyı da yoruyorlar boş yere oyalayıp şevkini de kırıyorlar. Canlı Tv izle sitesi vardı bi ara 2 milyon ödeme almıştı sanırım arkadaş listeliyordu. Herkes pm almıştı 2 hafta sonra site satış kategorisi canlı tv sitesi ile dolmuştu. Ben şahsım adına attığım pm'ye olumlu/olumsuz 3 gün içerisinde dönmeyen herkesi engel listesine alıyorum.

Adsense kategorisinde de bazı sıkıntılar var. Geçen gün bir arkadaş bol referanslı adsense hesabı ve domain onaylatma hizmeti veriyordu, 100 tl gibi bir rakam karşılığında ve 7 gün içerisinde onaylatmaktan bahsediyordu. Domain + hesap 120 idi sanırım.
Adsense hesap satış kategorisine bakıyorum adamlar 100 tl hesap alım-satımı gerçekleştiriyor, mezarcılar pm atıyor 75e falan çökmeye çalışıyor bence alt sınır yükseltilmeli. Önceden kolay alınıyordu hesap ve domain onayı artık daha da zor 1 haftadır geri bildirim yapıyorum hesap onaylansın diye.
Katılıyorum. Verdiğiniz hizmetin hiç bir önemi kalmıyor nerdeyse. Sizden daha kötü iş yapan ama ucuz teklif verene işler gidiyor.