- Kargo firmalarının anlaşma şartları genelde şube yönetiminin inisiyatifindedir. Genellikle "siz işe başlayın satış adedinizi görüp öyle konuşalım" yanıtı verirler. Başlangıç için Sürat Kargo'nun Kredili Kargo paketlerini tavsiye ederim. Bilgi: https://www.kredilikargo.com/
- Sanal pos için avantaj/dezavantajları iyi karşılaştırın. PayTR gibi toplu sanal pos çözümleri iyi bir başlangıç olabilir.
Biraz inceledim detaylar için arayacağım kendilerini, yardımınız için çok teşekkürler hocam.
Kargo anlaşmaları şöyle; şubeye gidersiniz yetkiliyle görüşürsünüz gerekli belgeleri isterler şirketle alakalı bunun öncesinde de günlük/aylık kargo gönderim adetlerinizi sorarlar. Tabi siz bunu bilemezsiniz çünkü yeni bir proje tahminen ortalama rakam vermeye çalışırsınız ki bende de öyle olmuştu. Şuan inanılmaz yüksek fiyatlar var. Ben 2-3 sene önce ofis paneli sayesinde anlaşmıştım Mng kargo ile çok ucuz rakamlara kargolar gönderiyorduk ki hala da ucuza gönderiyoruz araştırın derim en mantıklısı ofis paneli. Adamların da mantığı şu firmaları Mngye bağlayarak bir havuz oluşturuyorlar. Ve bu havuzu tek müşteri gibi düşünün bu sayede gönderim yüksek olduğu için fiyatlar düşüyor. Ofis paneli sizden ücret talep etmiyor bilginiz olsun.
Ofis panelini inceleme fırsatım oldu, %60'a varan indirim teklifinden bahsediyorlar. Sürat kargonun kredili kargo sistemini ve ofis panelini karşılaştırıp birini seçeceğim. Yardımınız için çok teşekkürler.
- Herhangi bir kargo şubesine firma bilgilerinizle giderek hesaplı kargo gönderimi anlaşması yapabilirsiniz. Ay boyunca kargo gönderilir, ay sonunda toplu olarak ödersiniz.
- Onlarca baskı yöntemi (emprime, flok, dijital vs.) var. Hangi tür kumaşlar kullanıp ne tür bir baskı modeli kullanacağınıza karar vermelisiniz. Bırada anahtar cümle şu; her kumaşa her baskı yapılmaz.
- Başlangıçta bir üstteki paragraftaki adımları takip etmelisiniz. Önce işi nasıl yapacağınızı kararlaştırın, daha sonra pazarlamasını ve dağıtımını düşünün. Bu adımları takip edip bir Kaft olmak mümkün ama plansız şekilde hareket edince (sektörde Kaft'tan çok daha eski olmasına rağmen) Tisho olursunuz.
BASKI 1 BASKI 2
( %95 Pamuk %5 Likra )
Baskı kalitesi bu şekilde ve bu kumaşlar üzerine olacak. DTG Dijital baskı bunun için uygun galiba. Bana hem uygun hem kaliteli baskı yapabileceğim bir yer lazım, öncesinde baskı şeklini seçmem gerekecek. Yardımınız için çok teşekkürler.
toptan tişört İmalat ihtiyacınız şekillendiğinde
gulegulegiy.com ' a yazabilirsiniz.
BASKI 1 ve BASKI 2 olarak ekleri inceleyip bana fiyat için geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Basic tişörtleriniz istediğim kesim ve tarzdaysa ikisi içinde sizinle anlaşabiliriz.