Fys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu baltalayacaksanız başka konuya lütfen saçma sapan mesajlar talepler istemiyorum

hocam dediğinizi uygulayabilecek kadar kod bilgim olsa zaten buradan yardım istemem bana kod paylaşarak yardım edecek insan lazım mantık yürüterek olmuyor o kadar prof değilim amatörüm bu php işinde
eğer kod bilginiz yok ise kimsede burada sizin hamalınız değil millete ters ters konuşup anydesk, teamwiever bana göre değil hatanın yazılımsal olduğunu donanımda olmadığını sadece 10 satırlık kod tarafında işin dönmediği hakkında bilginiz yok ise kimse size burada destek sağlamaz. nereden bilebilirim ben senin şuan conf dosyanın sağlıklı bir biçimde çalıştığını güncelleme yaptığında güncellemeyi gerçekten yapıp yapmadığını eğer güncelleme yapılıyorsa zaten burada bir sorun yoktur.

Solutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi arkadaş ? Sal gitsin hocam

yapacak bir şey yok forum sağolsun

Fys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam tw desk falan böle işleri sevmiyorum benim sorunum yazılımla ilgili donanımla değil
Hocam tw veya any ile senin bilgisayarının zaten kimse donanımına bakmıyacak kurmuş olduğun localserver belki yanlış çalışıyor php.ini hata veriyor log paylaşımı bilmiyorsun mysql tarafında gerçekleşen işlemi aktarmıyorsun yazılım desteği istiyorsun anydesk vs gibi bağlantıları vermediğin sürece kimse sana net bir dönüş yapamaz. dönen değerleri aktaramıyorsun. işlem ya çalışır ya çalışmaz neden çalışmadığını anlatamıyorsun sadece çalışmıyor diyorsun. Sorun nerede mysql tarafında mı conf dosyanın mı yanlış php ini mi yanlış sunucu mu yol mu kolay gelsin.