mesut16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam illa göndermek istiyorsan bana yolla Elin nijeryalısındansa bi Türk'e yararın dokunsun
Yok yok aman, 1 kere dolandırıldık yoğurdu üflüyoruz artık

emrecansahintr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yaptığını söyliyeyim kamera ekipmanlarımı kiralama ve satma yaptığım için bana sürekli yazıyorlar artık alıştım. İban veriyorsunuz size bir banka üzerinden sahte eft formları dekontları oluşturuyorlar sizin adınıza ibanınıza yollanan. Bak yolladım şeklinde ikna etmeye çalışıyor yersen ve inanın günde o kadar çok insana yazıyorlar ki yiyenler eminim çıkıyor çıkmasa o devranı döndürmezler.
Nasıl bir olay olduğunu merak ettim. Düşünüp duruyorum ne yapabilir diye. Fikir almak açısından sizlere sordum. @emrecansahintr; Teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda ikinci taktik devreye giriyor. Uluslararasi SWIFT gonderilerin hesapta yansimasi 5 gun bulabilir. Amcamin dogum gunu var, o bilgisayar dogum gunu hediyesi. Ona yetismesi lazim, bir an once kargoya verirmisin diyor.

Yillardir uygulanan bir taktik ve yillardir uygulandigina gore demek ki bazen ise yariyor
Genelde bilgi sahibiyimdir yöntemler hakkında ama bununla ilk kez karşılaştım. Size de teşekkür ederim