Öncelikle mağduriyetiniz için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bu tür kuruluşların işleyiş sistemini "franchise" gibi düşünebilirsiniz. Teknik servis bölümünde çalışanların tamamı, bölge ana bayisi tarafından eğitim sürecine sokulur. Bir nevi sertifika alır. Hatta bu işlem birkaç yılda bir tekrarlanır. Mesela yeni çıkan her ürün için ayrı bir eğitim verilir diyebilirim. Sizin ürünlerinizin kurulumunu yapan teknik servis çalışanları o ürünlerde yeterli derecede bilgi sahibi olmayabilir. Sorunlu olan sandalyeler için değişim talebinde bulunabilirdiniz. Şu sıralar ÖTV indiriminden dolayı bir yoğunluk olmuş olabilir. Belki bundan dolayı size geç dönüşler sağlanmıştır. Bu tür mağduriyetlerde en iyi sonuçları alabilmeniz için direkt olarak markanın müşteri hizmetlerini aramalısınız. Marka, bir bayinin yöneticilerinin ve çalışanlarının olumsuz durumlarından sorumlu tutulmamalıdır diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Sorun geç dönülmesi değil ki, Yalana tahammülüm olmuyor.çalışan arkadaş *aha bugün gelecem aha yarın gelecem aha geldim* gibi doğruluk içermeyen sözler söylemesi beni kızdırır. he bana şunu dese -Ya kusura bakma yoğunluk varda 1 ay sonra gelsek olur mu? xx.xx.2019 tariin'e sana sıraverebiliriz.- Bu kişiye herkesin cevabı şu olurdu - Abi ne demek ya, Sorun değil -. bu yalan içermeyen cümleyi kur
benim canımı ye tabiriyle