1. Satın almaya gittiğimde adam resmen parasıyla bizimle dalga geçti. Sahibi olan kişiden bahsediyorum.
2. Çok konuşuyor, sorduğumuz sorunun hiçbirrisine adam akıllı cevap vermiyordu.
3.Teknik servis kurulumu yaptıktaan sonra apart topar gitti, kurdukları vitrine bi baktım içerisinde yavaşlatınısı takılmamıştı.2-3 parçası daha takılmamıştı içeri atılıp gidilmişti. ve sandalyelerde arızalıydı.
4.Adamları hemen aradık gelin takın diye. yarın akşam geliriz dediler. Sabah gelmişlerdi. Sabah benim okulum vardı. Adamların bana cevabı *Biz buraya bırakıyoz sandalyeleri* Sandalyenin tanesi 250TL demesi kolay. Sandalyeleri çalsalar 500TL zarar bize. ve okula gidemediğimden dersi aksattık.
5.Başka bi sorun daha çıktı. Adamları aradım. bugün gelecem yarın gelecemdiyip beni 1 hafta oyaladılar. Sonra açtım verdim azarı. Adamın cevabı *yav ben bi sizinle uğraşmıyom ki*.Tek bizzimle uğraşmıyo olabilirsin ama verdiğin sözü zamanında yerine getirmeyi bileceksin.
vs.vs.vs.vs.
Öncelikle mağduriyetiniz için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bu tür kuruluşların işleyiş sistemini "franchise" gibi düşünebilirsiniz. Teknik servis bölümünde çalışanların tamamı, bölge ana bayisi tarafından eğitim sürecine sokulur. Bir nevi sertifika alır. Hatta bu işlem birkaç yılda bir tekrarlanır. Mesela yeni çıkan her ürün için ayrı bir eğitim verilir diyebilirim. Sizin ürünlerinizin kurulumunu yapan teknik servis çalışanları o ürünlerde yeterli derecede bilgi sahibi olmayabilir. Sorunlu olan sandalyeler için değişim talebinde bulunabilirdiniz. Şu sıralar ÖTV indiriminden dolayı bir yoğunluk olmuş olabilir. Belki bundan dolayı size geç dönüşler sağlanmıştır. Bu tür mağduriyetlerde en iyi sonuçları alabilmeniz için direkt olarak markanın müşteri hizmetlerini aramalısınız. Marka, bir bayinin yöneticilerinin ve çalışanlarının olumsuz durumlarından sorumlu tutulmamalıdır diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.