İstikbal ile aynı holding çatısı altında faaliyet gösteriyoruz. Beğenmeme sebebiniz nedir?
1. Satın almaya gittiğimde adam resmen parasıyla bizimle dalga geçti. ( Sahibi olan kişiden bahsediyorum. )
2. Çok konuşuyor, sorduğumuz sorunun hiçbirrisine adam akıllı cevap vermiyordu.
3.Teknik servis kurulumu yaptıktaan sonra apart topar gitti, kurdukları vitrine bi baktım içerisinde yavaşlatınısı takılmamıştı.2-3 parçası daha takılmamıştı içeri atılıp gidilmişti. ve sandalyelerde arızalıydı.
4.Adamları hemen aradık gelin takın diye. yarın akşam geliriz dediler. Sabah gelmişlerdi. Sabah benim okulum vardı. Beni aradılar, Adamların bana cevabı *Biz buraya bırakıyoz sandalyeleri* Sandalyenin tanesi 250TL demesi kolay. Sandalyeleri çalsalar 500TL zarar bize. ve okula gidemediğimden dersi aksattık.
5.Başka bi sorun daha çıktı. Benim sinirim tavan yaptı, yeni alınmış mobilyada hemen hemen 3-4 hasar çıkmıştı. Adamları aradım. bugün gelecem yarın gelecemdiyip beni 1 hafta oyaladılar. Sonra açtım verdim azarı. Adamın cevabı *yav ben bi sizinle uğraşmıyom ki*.Tek bizzimle uğraşmıyo olabilirsin ama verdiğin sözü zamanında yerine getirmeyi bileceksin.
ve son olarak şunu söylüyebilirim. sadece para kazanma derdinde. Yani birisine bayilik verirken tek parasına bakıyor. Biraz bayilik adamın kendisinede baksa keşke.
he şunu sor bana -kardeşim bu firmanın hiçmi iyi tarafı yok?-
Var olmaz mı? Allah razı olsun gelip kurulumu bari yaptılar. Paketlerin içinden hıyar çıkmadığına dua ediyorum.
vs.vs.vs.vs.