Merhaba abilerim, ablalarım, kardeşlerim, sevgili arkadaşlarım.

Doğuştan sağ gözümde %80 lik bir görme kaybı var. Allah yaratırken beni gözümden bir parça almış naçizane sesime vermiş kendi çapımda da seslendirmeler yapıyorum. Aslında birçoğunuza da seslendirme konusunda yardımcı olmuşumdur bir şekilde herkesi memnun etmeye çalışmışımdır.

Şuana kadar da görme engelliler için birçok projede sesimle yer aldım. Forumdaki diğer seslendirmen arkadaşlardan da bu konuda yardım istemekteyim. Bir youtube kanalı projem var. Günlük gazete okumalar, hikayeler, romanların okunacağı bir platform yaratacağım. Benim bunun için ayıracak vaktim fazlasıyla var. Ama diğer arkadaşlara ücret vermeliyim. Onlarda anlayışla karşılayıp normal fiyatının kat ve kat altında yapacaklar seslendirmeleri. Şimdilik bayve bayan 2 gönüllü seslendirmeniz. Bu projeden hiçbir şekilde kar amacı gütmüyor ve projeye dahil olan kimseninde youtube kanalından gelir elde etmesine izin vermeyeceğiz.

Ben bu projeye yapacağınız 10₺’lik bağış için siz ve firmalarınız için 100 kelimeye kadar seslendirmelerinizi yapacağım.

Ses örneklerimi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.
https://drive.google.com/drive/folde...n6PeO4ZDxYsZgD