Selamlar,
@HOPE; hocamın açtığı konu ve atılan yorumlar sayesinde başladığım wordpress pluginini ön satışa çıkarmaya karar verdim.
BU EKLENTİ NE İŞE YARIYOR?
Ziyaretçileriniz siteye üye olup sizin için içerik hazırlayabiliyor ve bu içerikler kelime başı (sizin belirlediğiniz bir ücret) bir ücretten hesaplanıp kişinin bakiyesine yansıtılıyor.
Sonrasında bu bakiye için kişi tarafından ödeme talebi oluşturuluyor ve tarafına ödeme yapılıyor.
ÖZELLİKLER
- Her temaya entegre olacak şekilde kayıt ve giriş sayfası.
- Her temaya entegre olacak şekilde profil düzenleme ek olarak IBAN ve PAPARA giriş alanı.
- Her temaya entegre olacak şekilde içeriklerim ve içerik ekle sayfası.
- Girilen içerikler "Onay bekliyor" şeklinde yönetim paneline düşüyor, post'un sağ kısmında ödenecek ücreti ve kelime sayısını görebiliyorsunuz.
- Kelime başı vereceğiniz ücreti eklenti yönetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz.
- Beğenmediğiniz içerikleri reddebiliyorsunuz ve reddedilen içerikler tekrar düzenleme yapılıp onaya gönderilebiliyor.
- "Onay bekliyor" ve "Reddedildi" statüsünde olan içerikler NOINDEX olacak şekilde ayarlandı.
- Ödeme talepleri yönetici e-posta adresine gönderiliyor. (Bir sonraki sürümde liste halinde kontrol edilebilen ve yönetim panelinden onaylayacağınız bir sistem düşünüyorum)
- Dahili taslak sistemi mevcut, yazarlar yazıyı taslak olarak kayıt edip sonra düzenlemeye devam edebiliyor.
- İçeriklere yönetim panelinden not ekleniyor ve bu not yazar tarafından görüntülenebiliyor.
- Eklenti yönetim panelinden açılabilir/kapatılabilir içerik ekle duyuru alanı. ( İçerik ekle sayfasını pasif duruma getirir ve istediğiniz duyuruyu ekrana yazdırır. )

( FOTOĞRAFLARIN BÜYÜK HALLERİ İÇİN ÜZERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ. )
İlk 10 ön satış, 99 TL.
Sonraki ön satışlar, 159 TL.
Eklenti çıktıktan sonraki satış fiyatı, 199 TL.
Tahmini eklenti çıkış tarihi: 11.07.2019 Domaine lisanslı ve tek sitede kullanılabilecek şekilde teslim edilecek ve tüm güncellemeleri ücretsiz olarak alacaktır. Ön Sipariş Listesi - @saglamkazanc; - @aykutozcan; - @Missery; - @WebnetMasteR; - @getsy; - @darpkaos; - @iamakyildiz;