Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum umarım kısa zaman da hayatınız düzene girer. İş konusunda emin olun su an piyasa allak bullak özellikle web konusunda ben 3 ayda sadece 3 4 is ancak alabildim önceden ayda bu kadar geliyordu ama düzelir inşallah.
Bu arada senin ki inşallah yazıyoruz diye bize de bulaşmaz )
hocam valla bir buradan haberi yok. Dediğin gibi piyasa allak bullak 2 villa sitesi alsam zaten 20k para alacam 1 de rent a car yada transfer kapatsam 26-27k civarı oluyordu her zaman gerisinide zaten netten ordan burdan kazanıyordum kendi sitelerimden oda gitti. Bende artık yani bi ara böyle gidecekse hiç uzatmayayım diye bile düşünmeye başladım dı

scout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birinci konu hariç diğerleri normal bir insanın başına gelecek şeyler değil bence müdür. Ya yaşam tarzını değiştir, ya da çevreni. Selametle.
çevremden kimseyle muhabbet etmiyorum inan işi bile göcekte buldum ki oturduğunda göceğe taşınacaktım hergün gidip gelmeyeyim diye ama dediğim gibi şu büyü vs. dalgalarına artık inanacam az kaldı

ayyldz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgiliyi okurken allah kaza bela vermesin dedim,
Kazayı okurken işler yolunda gitsin dedim işlerde sorun olmuş. Hocam sağlık kaldı kısmen. Adalet garip işliyor ülkede..
96 kiloydum hocam sinirden stresten 69 a düştüm ha iyi oldu kilo vermekte böyle olmasa daha iyi olacaktı