Hesabım Erkek Giyim Butik hesabı olup aktif olarak kasılmaya( instafly ile ) ve satışa devam etmektedir.
*Tüm hesapların ilk mail adresi bulunmakta olup alan arkadaşa teslim edilecektir.
*Alıcı arkadaşa sektörle ilgili her konuda yardımcı olunacaktır. .( Sektörle ilgili yazdığım Halen satışta olan kitabımı ücretsiz hediye edeceğim alan kişiye ayrıca tüm sorularına işi öğrenene kadar cevap vereceğim.
https://www.r10.net/instagram/204079...eferansli.html )
*Hesabımı forumdan bir arkadaştan satın aldım full + full organik şekilde ve 2.5 aydır satış yapmaktayım.
*
Satış dökümleri v.s mevcuttur. ( Daha öncede forumda gelirli butik hesap sattım ve satın alan kişi hala kazanmaktadır verdiği parayı 3 ay gibi bir sürede neredeyse çıkarttı.)
*Hesap daha öncede siyasetçi sayfasıydı.
* Daha önce hiçbir nedenden dolayı kapanmadı. Mobil ve Mail onaylıdır.
*1)Hesap:
Takipçi Sayısı: 109K ( %80 Erkek Kullanıcı ve TAMAMEN ORGANİK TEK BİR BOT YOKTUR.)
Takip Edilen: 1.8k
Gönderi Sayısı: 3973
Hesap Açılış Tarihi: 2015
*Tek hesap şeklinde şuan komisyonlu satış yapmaktayım hesapla aynı isimde
e- ticaret sitesi açtırdım fakat ilgilenemedim onuda devredeceğim. ( Domaini falan gayet güzel.)
*Ayrıca kendi kastığım full + full şekilde
piyasada satılan fakelerden 1000 kat daha iyi 4 adet fake hesabı da devredeceğim. ( +18 tek bir resim yoktur Günde 500 ila 700 arasında takipçi gelmektedir hesaplar gizlide kasılmaktadır.)
*Resimlere gelen beğenileri ve takipçileri inceleyebilirsiniz.
Fake hesaplar;
*Fake hesaplarım yukarda da belirttiğim üzere tamamen organiktir ve piyasada satılanlar gibi IVR için falan değil tamamen potansiyel satış yapılacak kitleden oluşmaktadır. ( Normalde 4 HESABA 500- 600 TL verseniz bile vermem.)
*2)Hesap:
Takipçi Sayısı: 7.9K
Takip Edilen: 3.7 K ( SIFIRLANACAK)
*3)Hesap:
Takipçi Sayısı: 8.1K
Takip Edilen: 4.2K ( SIFIRLANACAK)
*4)Hesap:
Takipçi Sayısı : 7.2K
Takip Edilen: 4.4K ( SIFIRLANACAK)
*5)Hesap:
Takipçi Sayısı: 5K
Takip Edilen: 3.4K ( SIFIRLANACAK)
*SEKTÖRÜ BİLMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİ SAHİBİ OLMADAN YORUM YAPMAYIN. ( HER KONUDA MESAJ VEYA PM ATMAKTAN ÇEKİNMEYİN.)
* SATIŞ NEDENİ V.S HEPSİ AÇIKLANACAKTIR.
HESAPLARIN HEPSİ İÇİN İSTENEN FİYAT:
PM ( AKLIMDA BİR FİYAT YOK AMA ABARTI RAKAMLAR İSTEMİYORUM.)
Ödeme Yöntemi Havale veya Alıcı için Uygunsa Elden teslim.
DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SORULARINIZ İÇİN ULAŞABİLİRSİNİZ.
R10 DIŞI İLETİŞİM WHATSAPP: 0 (507) 540 87 48