bambo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
projenizle ilgileniyorum.
Dönüș sağladım.

Asalsayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum aklıma hep geyik geyik " bu düğünleri, sünnetleri canlı yayınlayacaksın ve takı muhabbetinde isteyen kredi kartı ile 100,200 TL veya küçük altın vs. takabilecek ".. Belki de şimdi sanal davetiye kısmında fongogo mevzusu gibi subdomaine bir alan açıp " ali-ayse evililiği " alacaklarını listeler, ücretlerini yazar ve yakınları destek olmak için bazı ihtiyaçları karşılar gibi geyik geyik fikirler geliyordu.
Senin basit, yalın, net olan sanal davetiye güzelmiş. Ücret almadan sadece adsense ile de kazanılabilir.
sanal davetiye + rezervasyon + katkı yapılacak mı ( yine destek amaçlı anonim veya isimle yapılan katkılar ) ayrıyetten aynı alana gecenin vakti aklıma gelmeyen çelenk benzeri zımbırtılarla destek toplayan dernek & vakıf için de online bağışımsı modüller eklenebilir.
Örnek olarak evlilik,düğün vb. işlerde son dakikada kuaför,araç kiralama,çalgıcı, fotocu vs. ihtiyaçlar için de gelir sağlanabilir.
Değerli fikirleriniz için teșekkürler.

Projeyi devir alan kiși dikkate alabilir bu fikirleride harici olarak benimde paylașmadıklarım var devir sonunda paylașacağım kiși ile.