Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cok bilmiş gibi konuşuyorsunuz maalesef yazılarınız hem iğneleyici türden..siz sitenizin adresinizi gönderin de ben bir inceleyim.bu kadar detaylı diyip genelde kullanıcılarda sorun aradığınıza göre cok sayıda siteniz ve ayda 20-30 bin en az kazanıyor olmanız lazım..Cünkü googleyı anlayabilen biri cok ciddi paralar kazanır bence.adresini atın da bir inceleyim sitenizi ama dediğim gibi sitenizin ben sağlık, söz sitesi vs buna benzer newsli büyük sitelerin girdiği sektörler olduğunu düşünmüyorum bu sektörlerdeyseniz adresinizi bekliyorum değilseniz atmanıza gerek yok çünkü aynı yerden bakmıyoruz olaya..

Bu googledan dert yanan sırf ben değilim..Sizin anlamadığınız husus o..newsli büyük sitelere Google botun çıkmaması anında indeks alması da bir kriter değil.benim oyun oyna kelimesinde 3. sırada olan sitemde anında indeks almıyordu genelde 2-3 saat sonra ama buna rağmen hit cok iyidi ve kelimede 3. sıradaydı eklediklerimde cok iyi yerlerden sıralamaya giriyordu..
İnsanlar size yardım etmeye çalıştıkta siz o yardımı baltalamaya çalışıyorsunuz. Oyun oyna kelimesiyle oynamaya devam edin. Başarılar.