Caglar07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar çok yakından tanıdıgım bu işi yapmakta iyi de para kazanıyor , bu sözde bitki çaylarin içinde sibutramin maddesi mevcut , gördüğünüz üzere sağlık bakanlığı buna onay vermez numune alıp gidip Gıda bankanlığına onaylatıyorlar. Burada ben sağlık bakanlığının evrağını göremedim ayrıca sizin paylaşımlarınız basit photoshop gibi duruyor. Evet bu işe yarıyor ama bitki çayı olarak değil bunu kullanacaklar ilaç olarak düşünsün içerisinde yasaklı madde mevcut. Bknz. Pelinin Çayı ! sadece instagramda ünlülere reklam vererek hangi noktaya geldiler. bu çaylarin tümünün yan etkisi ağızda kuruluk susuzluk ihtiyacı fakat bunlar bitki çaylarınından değil sibutraminden kaynaklanıyor. bu çaylarin hepsi türkiyede tek fabrikadan üretilip farklı isimlerle piyasaya sunulmakta toptan fiyatı 40 tl civarına sizde kendi markanızı yarattırıp satışa sunabilirsiniz , lütfen bunları kullanmadan önce çok dikkatli olunuz , henüz sıkıntı yaşayan gördüğüm kadarıyla olmadi.
Merhaba öncelikle yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkür ederim içinde sibutramin bulunmamaktadır sizin bahsettiğiniz sanırım farklı bir ürün. Ürünün adı Life Tea 19 adet doğal bitkinin harmanlanmasıyla oluşmuş tamamen bitkisel bir çay karışımıdır. Şeker, Troit, Tansiyon hastaları, Emziren annelerin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olma özelliği taşımaktadır ve ürünlerimin hiç birisinde katkı maddesi yoktur, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na ait tüm üretim izinleri mevcuttur. İlaç değildir %100 bitkiseldir ben sattığım ürünün arkasındayım lütfen farklı ürünlerle edindiğiniz bilgileri benim sattığım ürünün üstünden yorum yapmayınız.