keiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle o sebepten dolayıdır, ilactan anlamam hocam nasıl bi ilac zayıflama üzerine mi? şahsen bilgim kadarıyla (elbette doktor daha iyi bilir ama) ilaca gerek oldugunu sanmıyorum, çünkü aynı durumdan ben de muzdarıbım suan ve gerçekten rahatsız edici bir hal almaya basladı. Gören herkes cok kilo almıssın diyor benımde acil kilo vermem gerek, bunlar hep kola, cipsgibi atıştırmalıklardan. Bir de bilgisayar başında oturuyorsanız yandınız, anında kilo, göbek sahibisiniz.

Abur cubur ve bilgisayar başı ortak sorunumuz galiba 😂 ilacı yaygın anksiyetem ve bir kaç tane daha psikolojik sorunum var ondan psikiyatristim verdi onla beraber 2 anti depresan daha kullanıyorum

Ous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğin kadar kardiyo yap kardeşim o göbek yerinde durur. En doğrusu sıfırdan çöp gibi kalıp, sağlıklı ve kaliteli karbonhidratlar ile beslenmek. Yani hem kardiyo, hem az karbonhidrat bol protein beslenme.
Bahsettiğin durum bende de mevcut buna hatta skinny fat diyorlar zayıf göbekli bünyeler. Bir de detoks içecekleri var. Kiraz sapı suyu da deneyebilirsin ben bir gün denedim yememe dikkat ederek ve kardiyo yaparak az da olsa göbüşçük gitti zayıfladım ama kilom aynı kasa dönüşüyor.
Sıfırdan başlasam kilo alamam sanırım kilo alma sorunum var ve zayıflıcam diyorum ama kendimi tutamıyorum doymuyorum