Bence satma/deşifre etme. Kendi sattığın müşterilerine bu hizmeti sun. Ki yakın zamanda senin ve bitterin eğitimini almayı düşünen birisi olarak, senden hizmet alacaklara sakla.
hocam eğitimde zaten nasıl ilerlemeniz gerektiğini gösteriyoruz.
Mesela dekorasyon üzerine sadece biz site açmıyoruz. Binlerce ve milyonlarca insan site açıyor ama bazıları kazanıyor, bazıları kazanamıyor. Tamamen şans ve keywordlere bağlı bir olay.
Benim bu yapmayı düşündüğüm satışta alt keywordleri vereceğim, tutup tutmaması şansa kalmış bir olay ama kazandığım ve kazanmaya devam ettiğim sektörler olacak.
Mesela eğitimde 6 adet keyword'ü biz zaten kişilere aktarıyoruz.
Kazandıran kategori neden ssatılır. Günlük 2500 tl kazanacaksın gelip burada satacaksın. Attığın resimlerde sayfa to çok yüksek o adssense ban yemiyor mu? Satışı ne kadara yapacaksın çok merak ediyorum.
yok hocam yemiyor. Allah'ın sevdiği kuluyum demek ki.
Sayfa TO'su %14'lerde geziyor.
hocam o verdiğim bir örnekti. Ben onu kazanıyorum diye senin kazanacak halin yok sadece sektörü söyleyeceğim ve alt kategoriyi vereceğim. üzerine eklemek istersen eklersin eklemek istemiyorsan açar beklersin ama kesinlikle garantisi yok.
Benim açtığım keywordler bunlar ve iyi kazançlar sağlıyorum. Sizde ister verdiğim keyword üzerine 5-6 site açın sonuç olarak sektör kazandıran bir sektör olduğu belli.
Mesela ben "tırnak" keyword kelimesinden hiç ekmek yiyemedim ama eğitim verdiğimiz arkadaşlar sadece tırnak sitesinden günlük 300 kazandığını biliyorum tamamen şans işi.