Keşke eğitim setimi okuyanların yorumlarına baksaydınız da altı boş bir cümle yazmış olmasaydınız.
Binlerce liraya eğitim verenlere inat yazdığım sete bu yorumunuzu şaşkınlıkla okudum.
Bilmeden suçlamak yada başaranları sadece kendi yapamadığı için eleştirenlere karşı da kulağım tıkalıdır. Bu da benim başarı sırlarımdandır.
22 yıllık yöneticiliğimden e-ticaret için istifa etmiş başarının her türünü yaşamış bir insan olarak bir çok personelim oldu yüz yüze ekiplere eğitimler de verdim.
Yeni makalemin konusu roller olduğunuz için de çok sevindim açıkçası. birileri çözüm sunmadan eleştirir birileri de uygular başarır.
Bu çerçevede sizi de çok iyi anlıyorum.
Kaz çok oldukça sizin gibi umut tacirleri de akıl da satar fikir de kitap da!
Klasik yorumlar da yapılmış. inan başar yap

Yok kullanıcı yorumlarına bakın felan. Yorumun botunun yazıldığı forumda yorumlara bakın diyen birini görmek de ne kadar manidar şaşkınlıkla okudum.
Başarınız sizin olsun, insanların umutlarıyla bu forumda oynayamazsınız. Sizin gibi 100 lerce üye geldi geçti. Adsense umutcuları, site satıp umut satanlar ! Hepsi de sizinle aynı kelimeleri kullanıyordu. Şimdi 3 5 tane de forumda sözde sizle çalışıp başarılı olmuş kulllanıcı vardır hemen doluşurlar konunuza

hiç şaşmaz. Başlarlar kraldan çok kralcı olmaya.
Suç sizin gibiler de değil! kısa yoldan bir şeyleri hemen elde ediyim diye halen umuda kapılanlarda.
Başarmak isteyen çalışsın! Hikayelerle vakit kaybetmesin! Elinde ki 3 kuruşu da böyle akıl fikir satanlara kaptırmasın!