başarıyı umut satarak elde etmiş

ondan
aynı umut satmalarlada zenginliği katlıyorlar. Çiftlik banklar, kişisel gelişimciler, herbalifecılar, gemilerde personel 5000$ maaş felan diyerek millete sertifika satmaya kalkanlar vsvs bitmez bitmeyecek. Umut satanlar hep olacak
Keşke eğitim setimi okuyanların yorumlarına baksaydınız da altı boş bir cümle yazmış olmasaydınız.
Binlerce liraya eğitim verenlere inat yazdığım sete bu yorumunuzu şaşkınlıkla okudum.
Bilmeden suçlamak yada başaranları sadece kendi yapamadığı için eleştirenlere karşı da kulağım tıkalıdır. Bu da benim başarı sırlarımdandır.
22 yıllık yöneticiliğimden e-ticaret için istifa etmiş başarının her türünü yaşamış bir insan olarak bir çok personelim oldu yüz yüze ekiplere eğitimler de verdim.
Yeni makalemin konusu roller olduğunuz için de çok sevindim açıkçası. birileri çözüm sunmadan eleştirir birileri de uygular başarır.
Bu çerçevede sizi de çok iyi anlıyorum.

Güzel kardeşim geçmiş konularında okuduğum özür mesajına istinaden de diyorum ki seni tebrik ederim.
Hatalarından ders almayı bilen birisin. Yaşım 43 abin olarak bende sana her konuda yardım destek olabilirim.