Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende ne zaman Google savunucusu bir arkadaş konuya damlayacak diyordum damladın hocam tebrikler.

Ben yıllardır sitelerle uğraşan dünya kadar site satmış adamım sitelerden anlamayacak bir insan değilim.Senin sektörün kolaydır veya yer edinmiştir kalırsın orada.Ben sadece konuya araştırdıklarımın bir kısmına baktım.halen site yükleme hızı sayfa boyutu istek sayısından bahsediyorsun..

Newsli sitelerin girmediği kategorilerde bir siten varsa zaten düşmemen normal ayrıca benimde bazı kelimelerde yıllardır 1. sırada olan kelimelerim var önemli olan bu değil ki sen yazımı baştan sona yanlış okumuş ve yanlış yönlenmişsin hocam.

Dünya kadar site sahibi var herkes sorunlu ama Google hata yapamaz yanlış yapamaz kafasından bir çıkartın kendinizi.Ben aklına gelebilecek her şeyi site için yaptım.yeni bir site de değil. ama sen ne yaparsan yap sen bir sözcüyü bir sabahı zor geçersin benim anlatmak istediğim bu Google bunlara verdiği tavizi hiç bir siteye vermiyor.Elbet otoriter büyük siteler lafım yok ama haber değeri olmayan her kelimede sektöre girip senin üstüne çıkartılırsa ben bunu normal karşılamam.
"Benim bulunduğum sektörde bir kardeşim var, kendisi askere gitti ve o gün bugün belki askerden gelmiştir yani yaklaşık 2 yıldır neredeyse sitesine tek konu eklemediği halde son güncellemeden sonra çoğu kelimede kafaya çıkmış.. "

Ben bu cümleye göre yorumda bulundum. Bu askere giden arkadaşın sitesi haber sitesi mi?

"Şu an pastanın büyük bölümünü sözcü sabah vs gibi büyük haber siteleri yiyor. " Bu konuda haklısınız. Oyun oyna kelimesinden bahsetmişsiniz ardından haber siteleri ekmek yiyor demişsiniz. Arada bir çelişki var. Amacınız oyun oyna kelimesinde yükselmekse haber siteleri ne alaka? Konuyu açarken daldan dala atlamışsınız. Çözüm mü arıyorsunuz yoksa Google'a nefret mi kusuyorsunuz.

Ayrıca; "Domain uzantısı önemli deniyor benim com. adamın uzantısı info." demişsiniz. Bu işlerle uğraştığınız bu cümleden belli oluyor zaten.

Merak etmeyin ben gayet okuyarak yorumda bulundum. Demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Sizin yaptığınız işi kötülemiyorum. Her kişinin bilgisi farklıdır. Sizin uzman olduğunuz alan vardır başkasının da önemli olan bunları birbirimize aktarabilmek. Ayrıca örnek bir yapı gösterirseniz insanlar daha doğru bir yorumda bulunabilir.

Google'da çalışan insanlarda hata yapar. Ortaya çıkartılan ürünlerde insan yapımı. Her güncelleme doğru bir sonuç ortaya çıkartmayabilir. Ama bu güncellemeleri düzgün bir şekilde takip edip, analiz etmek gerekir.

Bu forumda konu başlığı açan çoğu kişi Google'dan belirli bir süre ekmek yemiştir. Nankör olmanın anlamı yok. Google'ın avukatı da değilim her yaptığı işi savunacak halimde yok. Saygılar.