eraysarikaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hep standartlar değerlere kafayı takıyorsunuz. Bir sitenin konu eklemesine gerek yok. Eklediği konu çok fazla hit alıyorsa 1 konu bile siteyi şahlandırır. Siteniz için önemli olan anahtar kelimeleri keşfedip ona uygun kaliteli içerik üretmelisiniz. PA değerlerine göre hareket ederseniz zaten patlarsınız. Sitenin yüklenme hızına, sayfa boyutuna ve istek sayısına dikkat etmeniz lazım. (Daha bir çok faktör) Siz ise site hızı test araçlarının verdiği puana bakıyorsunuz. 4 yıldır aynı sektörde 1 kere bile 1. sırayı rakiplerime bırakmadım. Analytics, search console, semrush ve biraz zaman ile tüm analizleri inceleyin ve sitenizin eksiklerini görün. Uygulayın. Google kullanıcı dostu olan siteyi koruyor. Hak eden emeğini de alıyor.
Bende ne zaman Google savunucusu bir arkadaş konuya damlayacak diyordum damladın hocam tebrikler.

Ben yıllardır sitelerle uğraşan dünya kadar site satmış adamım sitelerden anlamayacak bir insan değilim.Senin sektörün kolaydır veya yer edinmiştir kalırsın orada.Ben sadece konuya araştırdıklarımın bir kısmına baktım.halen site yükleme hızı sayfa boyutu istek sayısından bahsediyorsun..

Newsli sitelerin girmediği kategorilerde bir siten varsa zaten düşmemen normal ayrıca benimde bazı kelimelerde yıllardır 1. sırada olan kelimelerim var önemli olan bu değil ki sen yazımı baştan sona yanlış okumuş ve yanlış yönlenmişsin hocam.

Dünya kadar site sahibi var herkes sorunlu ama Google hata yapamaz yanlış yapamaz kafasından bir çıkartın kendinizi.Ben aklına gelebilecek her şeyi site için yaptım.yeni bir site de değil. ama sen ne yaparsan yap sen bir sözcüyü bir sabahı zor geçersin benim anlatmak istediğim bu Google bunlara verdiği tavizi hiç bir siteye vermiyor.Elbet otoriter büyük siteler lafım yok ama haber değeri olmayan her kelimede sektöre girip senin üstüne çıkartılırsa ben bunu normal karşılamam.