Sorma hocam tüm sektörlere neredeyse bulaştlar girmedikleri sektör kalmadı gibi son 1 yıldır büyük haber sitelerinin kazandığı parayı hiç kimse kazanamıyordur ne yabancı siteler ne başka şey.adamlar zaten ekledikleri içerikle hemen kafaya giriyorlar haber sitelerinle alakasız o kadar cok konu var ki haber değeri olmayan. ne ararsanız arayın hep haber siteleri ama herhalde bu durumdan ben ve bir grup insan dışında rahatsız olan yok ki kimse doğru düzgün bu konuda hareket etmiyor.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen arkadaşlarımız, o yılan bir gün size de dokununca bizleri anlayacaksınız..
Benim tahminime göre Google gecen sene mayısta yaptığı güncellemenin yanlışlığının farkında ama bir türlü eski haline getiremiyorlar ve 1 senedir aynı yanlışlara devam ediyor..Google webmaster toolsta bile yanlışlar var site haritası ekliyorum günlerdir o bile eklenmiyor.
bu böyle devam edemez hocam. ben bile aramalar sağlıklı sonuç vermediği için google yerine alternatif arama motorları kullanıyorum. Onlarda bu durumun farkındadır muhtemelen.