Daha önce sormuştum ama net cevap alamadım. Şimdi biz uygulamadan 222.35 tl kazanmışız ödeme yerinde 137.77 yazıyor yani vergi+google kesintisi %38-39 civarı yapıyor (%18 vergi kalan google) Ben mi bir yerden yanlış hesaplıyorum, ödeme yerine mi geç düşüyor yoksa doğru mu bu? çünkü o zaman 100 tl tanıtım masrafı yapsam bu 100 tl yi geri kazanmak için 170 tl civarı ciro yapması gerek yani aslında 100 tl yatırınca 170 tl den sonraki para gerçek kazancım olucak bu oran çok fazla değilmi ?
Bir de adwords ile indirtme başına ödeme olarak reklam verebiliyoruz heralde böyle bir alan gördüm yanlış anlamadıysam, bunda görüntülenme başına hiç ödeme almıyor mu sadece indirme başına mı o zaman indirme başı 0.76 krş önerilen diyor onu oto bıraksam uyg 1.99 tl her indirmede net kazanç olur süresiz uzatırım bunu ? bunun yapılmama nedeni ne ben neyi atlıyorum
Edit: Bir de app content ten aile içeriğine uygun olarak izin almaya çalışıyorum ama gizlilik politikası uygun değil tarzı hata veriyor kabul edilen örnek gizlilik politikası olan varsa linkini atabilir mi incelemem için
Mobil uygulama alanında yeniyim sabırla detaylı bir cevap verirseniz sevinirim