Necessary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapimda yalvarıp panele ortak et dediğini hatırlamaktayım. Engellemek zorundayım. Vakit kaybısın.
"OMER ABİ SİZİNKİLER İLE OLMUYOR BİZİMKİLERE KUFREDİP KUFREDİP BANLİYORLAR" 😂😂 Kendini kandir hayatim. Kimij yalvardigini, serverini birakip bize geldigini sende cok iyi biliyorsun. Ofkeni, asagalik compleksini anliyorum. Aciz. Bir ergensin burada millete 5₺ den satarken yorum basina silinme garantisi vermeden bizim gelip daha ucuza silinmeme garantisi vermemiz, tabiri caiz ise ensene vurup sektorunun hakkini vermemiz en guzeli ise seninburadan def edip ait oldugun copluge postalamamiz seni kudurtmus ofken is azmimi korukledi saol varol.

Hadi pasam Omer abine ettin hakaretlerini simdi yaz tatilinin tadini cikar millete yalvar yorum atmasi icin.

Buralar bizde sen serverine git.

Hata bendeki kendimden 3 yas kucuk bir ergen ile laf dalasina giriyorum. Sen kimsinde sana laf anlatiyorum ki? Dunku cocuksun ben senden seni kaale alip konuna yorum attigim icin ozur dilerim. Ergenlikden ciktinmi gel abicim hadi yol al simdi dolan dirici ergen seni 😊