Herkesin görüşüne fikrine saygım sonsuzdur. Ama herkes sınırını bilsin. Biz bu işe girerken yeniyiz diye kimse bizden satın almak istemez kim yeni açan dükkandan çok mal alır ucuz olmasının sebebi herkesin bizi tanıyıp daha çok iş alması hem bizim kazanmamız hem karşının kazanması ki bu işi kaliteli yapan insanlar var ister ucuza yapar ister pahalı ya bu durum hiç kimseyi ilgilendirmez. Yapan adam da kendi ekmeğinde parasındadır. Şuan sizin " ahlaksız" demeniz yaptığımız ticaret e büyük saygısızlıktır. Sen 3 TL den satarsın ben 1tl den satarım isteyen beni seçer isteyen seni kalite düşümü ile zararı ile hiçbir alakası yoktur. Bizim amacımız daha iyi ticaret ve iş yapıp rakiplerimizin önüne geçmeye çalışmaktır. Gerçekten çok gereksiz bir konu olmuş katılmıyorum
6 aydır sektörde olduğunu idda ediyor bu işleri kimin öğrettiğini hatırlaman gerek 6 aymış trajikomik bir durumdasın 😂
Kimi insan kendini güzel ifade eder medeni Bi şekilde kimi insanlar da senin gibi kuyruk acıları ile yaşarlar böyle bir anı beklerler karakter meselesi diyorum. Ve daha mantıklı düşünceli görüş bildirirsen daha iyi olur göz zevkimizi bozuyorsun. Herkes işine baksın asıl sen gülünecek durumdasın.