Ben kendi kazanacağım ücretim derdinde değilim ki hocam. Yazdığınız gibi 50 tane aldınız 16 tane kaldı. Ucuza satan arkadaşlar işi VPN ile yaptığı için düşüşler oluyor. Bir taban fiyat olursa aşağı yukarı herkes aynı fiyattan satar. Bu sayede hizmeti alan arkadaş fiyatları aynı görünce haliyle kaliteli hizmeti seçiyor. Ayrıca herkes istediği fiyattan satar. Fakat çok ucuzdan satmak ticaret ahlakına uymaz. Ticaret ahlakı bulunmayan arkadaşlar var ise hala ucuz fiyatlardan satabilirler.
Herhalde forumdan haberiniz yok. Herkes aynı garantiyi veriyor. Fakat daha ucuzdan satmak ticaret ahlakına ters düşmekte. Forumda genelde ahlaklı insanları görmeyi temenni ediyoruz.
Bizde forumda ahlakli, kendinden buyuklere TERBİYESİZ sahislari gormemek dilegindeyiz. Bu arada sanirim kendinden bir habersin zira en son konunu okudugumda "SİLİNMELERDEN SORUMLU DEGİLİZ" GİBİ Bir ibare gormustum 😊
Sen bedavaya mal edip 5₺ sen satmaya devam et ucuza satanlarada ahlaksiz de. Buyuksun AHLAKLİ TERBİYELİ TAHA BEY (!) Sana ahlakn seviyen ile mutluluklar.
Alintilamaz isen sevinirim. İyi gunler.