Burası serbest piyasa isteyen istediği fiyata satar hocam. Misal burada 20 liraya da webview yapan var 50 liraya da 200 liraya da. Hepsi bir şekilde müşteri buluyor, herkes bütçesine göre tercihini yapıyor. Webviewden örnek veriyorum çünkü vaktiyle ben de webviewde taban fiyat getirilmesi gerektiğini yazmıştım. Sonra yanlış düşündüğümü fark ettim, o zaman piyasayı düşürüp 9₺'ye bile webview yapanlardan hiç kimse kalmadı piyasada ama 200₺'ye yapan adam hala var ve hala müşterisini buluyor. Kısaca siz işinizi iyi yaptıktan sonra her zaman müşteri bulursunuz. İsteyen 60-70 kuruşa yorum yıldız alır, isteyen gelir sizden alır. Eğer 60-70 kuruşa satılan hizmetle sizinki aynı değilse zaten tercih edilen siz olursunuz fakat hizmet standartları aynı ise sırf daha fazla kazanmak için taban fiyat getirilsin demeniz etik değil.
Ayrıca yorum yıldız hizmeti ciddi bir iştir. Uygulamayı yükselteyim derken dibe de batırabilirsiniz. Zaten bunun bilincinde olan adam daha güven veren bir profilden alışveriş yapar. Valla 60-70 kuruşa yorum yıldız hizmeti alacağıma telefonumdaki 4 gmailden yorum yıldız verir eş dosttan isterim daha iyi ki zaten öyle yapıyorum. Daha önce çekiliş vasıtasıyla yorum yıldız aldım. 50 taneden geriye 16 tane kaldı, veren arkadaş sağ olsun telafi etti fakat sonuçta geriye sadece 16 tane kaldı. Google çoğunun spam olduğunu anlıyor ve siliyor.
Yorum, yıldız ve indirme hizmeti sağlayan arkadaşlara küçük bir de eleştiride bulunayım. Kısa süre önce android indirme ihtiyacım oldu ve forumda bir kişi ile iletişime geçtim. Amerika için anahtar kelime ile indirme hizmeti için fiyat bilgisi rica ettim, indirme başına 1.7₺'den sağlayabileceğini söyledi. Fiyat bana fazla geldi, yabancı siteleri araştırdım ve güvenilir bir site buldum. İndirme başına 0.20 dolar maaliyeti vardı ve ilk sipariş için %50 indirim sağlıyordu. En kötü ne olabilir ki diyerek ordan keyword indirme aldım. 27. sırada olan uygulamam bu indirmeler sonucunda 2. sıraya kadar yükseldi. Hala 3-7 arasında gidip geliyor. Ben bir hizmeti yabancıdan daha ucuza ve kaliteli alabiliyorsam yabancıyı tercih ederim. Alacağınız hizmet global bir hizmet ise yabancı servisleri de araştırın. İnanın daha uygun fiyata buluyorsunuz ve burada yorum indirme yıldız hizmeti sağlayan birçok kişi yabancı servisler aracılığıyla bunu yapıyor, üstüne karını koyup satıyor.
Ben kendi kazanacağım ücretim derdinde değilim ki hocam. Yazdığınız gibi 50 tane aldınız 16 tane kaldı. Ucuza satan arkadaşlar işi VPN ile yaptığı için düşüşler oluyor. Bir taban fiyat olursa aşağı yukarı herkes aynı fiyattan satar. Bu sayede hizmeti alan arkadaş fiyatları aynı görünce haliyle kaliteli hizmeti seçiyor. Ayrıca herkes istediği fiyattan satar. Fakat çok ucuzdan satmak ticaret ahlakına uymaz. Ticaret ahlakı bulunmayan arkadaşlar var ise hala ucuz fiyatlardan satabilirler.
Agziniza saglik. Dediginiz gibi biz forumda 1.5₺ den satiyoruz arkadaslar 5₺ den Daha garibi silinmeme garantisini ve organik %100 reel sahis garantisinide bir trk biz veriyoruz.
Herhalde forumdan haberiniz yok. Herkes aynı garantiyi veriyor. Fakat daha ucuzdan satmak ticaret ahlakına ters düşmekte. Forumda genelde ahlaklı insanları görmeyi temenni ediyoruz.